joi, 10 ianuarie 2013

This Is 40 online subtitrat, trailer

Continuam lista cu articole despre filme, iar astazi va prezentam cu putin timp inainte de a urma sa fie lansat, filmul This Is 40 online subtitrat, un film ce poate fi adaugat in categoria "Comedie" mai degraba si care a beneficiat de un buget de 35 de milioane de dolari americani.


In film este vorba in special despre Debbie si Pete, un cuplu care vor deschide de altfel si filmul prin incercarea lor ratata de a face dragoste, fiind stricata de Pete care spune ca a luat o pastila de la prietenul sau Barry chiar inainte. Problema este ca Debbie refuza sa accepte ca implineste 40 de ani si imbatraneste. Cat mai multe putem afla urmarind filmul la cinematograf, si nu in ultimul rand sa ne uitma la trailerul filmului This Is 40 online subtitrat pe internet.

Actorii care ne vor incanta privind-i in aceasta productie, sunt Leslie Mann, Jason Segel, Megan Fox si Paul Rudd. Incepand cu 11 decembrie putem deja sa gasim filmul in cea mai mare parte a tarii, iar pe DVD abia peste cateva luni. Urmarinti trailerul filmului, This Is 40 online subtitrat pe site-urile oficiale inainte sa mergeti la cinema, deoarece poate sa va displaca aceasta productie mediocra pana la urma.

*Pagina acesta are rolul de a informa oamenii despre film, despre data lansarii la cinematografe, si acela de a se discuta prin intermediul comentariilor desrpe filmul acesta.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More